KÖZÖS ESZMECSERE AZ ALMÁSY JÁTSZÓTÉREN POLGÁRMESTER ÚRRAL 2018. SZEPTEMBER 7-én

Szeptember 7-én a megújult Almásy játszótéren ültünk össze egy közös ötletelésre Polgármester úrral és néhány érdeklődő szülővel. A Fórumon megvitattuk a játszóterek fejlesztésének lehetőségeit. A jelenlévők érdek- és látókörének megfelelően az Almásy és az Ecsedy Aladár téri játszóterekről esett kiemelten szó, illetve felmerült egy Tahi Duna-parti játszótér létesítésének az ötlete is.

A Duna-parti játszótér gondolata nem ismeretlen az Önkormányzat előtt. Az augusztusi faluújságban szereplő, a termelői piac területét célzó felújítás terveiben szerepel egy kis játszótér is.

A játszóeszközök fejlesztésével kapcsolatban alapvetően két út áll előttünk: megvásároljuk a már kész eszközöket vagy szabványokat vásárolunk és saját erőből készítjük el azokat. Bizonyos játékoknál, például homokozó vagy ülőbútorok, valószínűleg olcsóbban meg tudjuk oldani önerőből a játékok elkészítését és engedélyeztetését, azonban bonyolultabb eszközök esetében. ahol például szabvány csúszda vagy hinta megvásárlására is szükség van, valószínűleg nem éri meg a saját gyártási folyamatot elindítani. Mindezek feltérképezése, árajánlatok kérése illetve a szükséges információk begyűjtése jelenleg is zajlik.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.