ECSEDY ALADÁR TÉR

Az Ecsedy Aladár téri napvitorlák felszerelésének kezdő munkálatai közben közvetlenül a játszótér alatt két nagy üreget fedeztek fel. A területet azonnal feltárták az Önkormányzat munkatársai, majd ez előírásoknak megfelelően a területet feltöltötték. Mindez több, mint fél millió forint összeget emésztett fel….

Sajnos a terület feltárásakor kiderült, hogy a hintaállvány erősen elhasználódott, korrodálódott, a lábai elvékonyodtak. Mindezek miatt sajnos ezt a hintaállványt nem lehetséges visszatelepíteni. A vonatkozó jogszabályi követelményeknek sajnos a játszótéren található csúszda és libikókák sem felelnek meg, új eszközök beszerzésére és telepítésére van szükség. Ilyenformán a napvitorla felszerelése jelenleg okafogyottá vált.

A játszótér területe viszonylag kicsi, így oda két játékok képzeltünk el: egy dupla hintaállványos csúszdatornyot, illetve a napvitorla kiváltására egy oldalfallal és tetővel ellátott homokozót. A homokozót a jelenleg rendelkezésre álló forrásokból majdnem teljes egészében tudnánk fedezni, a csúszdatorony telepítéséhez ismét gyűjtenünk kell. Azonban a közösség az adományokat napvitorlára adta, így meg kell szavaznunk, hogy egyetértenek-e a terveinkkel és hozzájárulnak-e az adományokból befolyt összeg más eszközre fordítására. A szavazásra Facebook felületünkön kerül majd sor.

A képeken az általunk elképzelt új eszközök láthatóak, valamint a játszótér területe a feltárási munkálatok közben, illetve a feltöltés után.

 

 

ECSEDY ALADÁR TÉR” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Horváthné Csörgő Andi Válasz a bejegyzésre

    Kedves Timi!
    Szerintem a napvitorlákra befolyt összeget be lehetne fektetni ezekbe a játékokba,a napvitorlák hiánya már úgyis csak jövőre lesz aktuális.Ez az én személes véleményem,de jobb lenne haladni,mint “ülni” a pénzen.
    Andi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.