Vasárnapi vásárnap

2018. szeptember 23-án, a Szent Mihály napi vásáron mi is kint lehettünk saját standdal. Az Önkormányzat és a Faluház jóvoltából saját zászlót is kaptunk, melyet helybéli anyuka-társunk, Büki Orsi  tervező-grafikus tervezett számunkra. A vásáron adomány könyveket árultunk, illetve kézműveskedtünk is egy kicsit: a gyerekek baba barát gyurmával játszhattak, volt rengeteg, a vásár témájához kapcsolódó színező, illetve készültek termésképek is.

A vásáron értékesített könyvadományokat helybéli családoktól, illetve az Együtt Egymásért Dunakanyar Egyesülettől kaptuk. A vásár rekord bevételt hozott, egész pontosan annyi pénz gyűlt össze, mint fél év alatt a gyűjtődobozainkban. 🙂

Forrásaink gyarapodása mellett – melyet az Ecsedy járszótér új játékaira fordítunk majd – jó alkalom volt a vásár arra is, hogy szélesebb körben is megismerjen minket a helyi és környékbéli lakosság, illetve olyan, játszótér építéssel foglalkozó szakember is, aki segítségünkre lehet a játszóterek felújításában. Jelenleg folynak az egyeztetések, rövidesen jelentkezem a részletekkel.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.